ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες στον λογαριασμό

Eurobank IBAN:GR5802601640000220200548583

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΑΚΑΜΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ


Στην περίπτωση κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: +3028420 25430 ή αποστείλετε με email το αποδεικτικό της κατάθεσή σας και τον αριθμό παραγγελίας στο info@mercedesfashion.gr.


Πολιτική Πληρωμών με Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με ασφάλεια , στον ιστότοπο της τράπεζας EFG Eurobank , μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας VisaDebit, VisaElectron και MasterCard. 

  • Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας, που είστε δικαιούχος, για τα οποία είσαι ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.
  • Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. 
  • Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.
  • Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.


Απόρρητο Συναλλαγών

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site μας.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σου με διαφορετικό τρόπο πληρωμής


Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα μας, στην διεύθυνση Πλατεία Ελευθερίας 1, Ιεράπετρα Κρήτης.


Νόμισμα συναλλαγής

Τα αναγραφόμενα νομίσματα είναι πληροφοριακά και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€).

Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
ESPA Logo